Потребителите на Туитър, участвали в анкетата на Илон Мъск, с категорично мнозинство

...
Потребителите на Туитър, участвали в анкетата на Илон Мъск, с категорично мнозинство
Коментари Харесай

17 милиона решиха - Мъск вън от Туитър

Потребителите на Туитър, взели участие в анкетата на Илон Мъск, с изрично болшинство гласоподаваха милиардерът да се отдръпна като изпълнителен шеф на обществената мрежа - резултат, който той даде обещание да последва, оповестява Ен Би Си.

" Трябва ли да се отдръпва като началник на Туитър? Ще се съобразя с резултатите от тази анкета ", написа по-рано Мъск в Туитър на фона на засилващото се неодобрение по отношение на решенията му отпред на платформата.



Над 17,5 милиона гласа бяха подадени в анкетата, като 57,5% бяха " за " оттеглянето на основния изпълнителен шеф на Туитър, докато 42,5% от гласовете бяха против този ход. Допитването към този момент завърши.

Самият Мъск към момента не е коментирал крайните резултати. " Както се споделя, внимавай какво си пожелаваш, тъй като може да го получиш ", написа късно нощес той.

Мъск е изправен пред възходяща рецензия, откакто Туитър за малко забрани на потребителите да разпространяват сметки в други обществени медии, в това число Facebook и Инстаграм.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР